Slovenčina
Objednávky nad 25€ - doprava ZADARMO!

Koložvárska kapusta, chlieb

3,50 €
S DPH
Množstvo

Ingrediencie: 

Kyslá kapusta 

Ryža 

Bravčové mleté mäso 

Olej 

Cibuľa 

Smotana kyslá 

Klobása 

Soľ 

Mleté čierne korenie 

Mletá červená paprika 

Postup: 

Na panvici s olejom si osmažíme cibuľu na ktorej orestujeme mletá mäso. Ochutíme soľou, čiernym korením a paprikou. Podlejeme trochu vodou a necháme dusiť. Mäso odoberieme do misky a na výpeku si osmažíme cibuľu a nasekanú kapustu. Pridáme papriku, soľ, korenie podľa chuti a chvíľku dusíme. Tretinu kapusty odoberieme a dáme do spodok zapekacej misky. Na kapustu navrstvíme polovicu ryže, polovicu mletého mäsa a klobásu. Prikryjeme polovicou kyslej smotany a znovu dáme vrstvu kapusty, ryže a mäsa. Zakončíme to kapustou a druhou polovicou kyslej smotany a necháme zapiecť. 

81 položky
2021-03-08

Tabuľka dát

Alergény
Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Tagy
Bravčové