Koložvárska kapusta, chlieb
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Kyslá kapusta
Ryža
Bravčové mleté mäso
Olej
Cibuľa
Smotana kyslá
Klobása
Soľ
Mleté čierne korenie
Mletá červená paprika
Postup:
Na panvici s olejom si osmažíme cibuľu na ktorej orestujeme mletá mäso. Ochutíme soľou, čiernym korením a paprikou. Podlejeme trochu vodou a necháme dusiť. Mäso odoberieme do misky a na výpeku si osmažíme cibuľu a nasekanú kapustu. Pridáme papriku, soľ, korenie podľa chuti a chvíľku dusíme. Tretinu kapusty odoberieme a dáme do spodok zapekacej misky. Na kapustu navrstvíme polovicu ryže, polovicu mletého mäsa a klobásu. Prikryjeme polovicou kyslej smotany a znovu dáme vrstvu kapusty, ryže a mäsa. Zakončíme to kapustou a druhou polovicou kyslej smotany a necháme zapiecť.
81 položky
2021-03-08
Tabuľka dát
- Alergény
- Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich - Tagy
- Bravčové