Kurací paprikáš (130g), halušky, kyslé uhorky
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Kuracie mäso
Smotana na šľahanie
Soľ
Mleté čierne korenie
Mletá červená paprika
Hladká múka
Olej
Cibuľa
Cestoviny
Postup:
Cibuľu nakrájame na malé kúsky a orestujeme do zlatista na rozpálenej panvici s olejom. Kuracie mäso nakrájame na malé kocky a pridáme k orestovanej cibuli. Mäso chvíľu opražíme a pridáme mletú papriku, soľ a korenie. Všetko premiešame a zalejeme vodou po cca 3-4 minútach, tak aby nebolo celé zaliate vodou. Podľa potreby dolievame vodu a mäso varíme do mäkka. Keď je mäso uvarené, vymiešame v pohári alebo miske smotanu na šľahanie s hladkou múkou a postupne pridáme k uvarenému mäsu. Zátrepky pridáme toľko, aký chceme mať paprikáš. Uvaríme si cestoviny.
9996 položky
Tabuľka dát
- Alergény
- Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich