Hovädzí perkelt
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Masť
Olej
Cibuľa
Hovädzie mäso
Paprika
Paradajka
Cesnak
Mletá červená paprika
Borievka
Soľ
Čierne korenie
Vývar
Postup:
V hrnci si necháme rozohriať masť a krátko orestujeme postrúhané cibule. Pridáme na väčšie kúsky pokrájané hovädzie mäso. Premiešame a necháme zatiahnuť do biela. Medzitým si pokrájame papriku, paradajky a pridáme k nim aj strúčiky pretlačeného cesnaku. Presypeme do hrnca so „zatiahnutým“ mäsom, zamiešame a necháme podusiť. Pridáme aj koreniny čo sú sladká mletá paprika, borievka a podľa chuti soľ, mleté čierne korenie. Mäso podlejeme hrnčekom horúcej vody alebo vývarom.
10000 položky
Tabuľka dát
- Tagy
- Hovädzie