Hovädzie varené s paradajkovou omáčkou
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Hovädzie mäso
Hladká múka
Olej
Mrkva
Cibuľa
Paradajkový pretlak
Bobkový list
Nové korenie
Celé čierne korenie
Soľ
Cukor
Mletá škorica
Postup:
Mäso zalejeme studenou vodou, pridáme očistenú mrkvu spolu s cibuľou a varíme do mäkka. Mäso vyberieme a vývar precedíme. Vychladnuté mäso nakrájame na plátky. V hrnci rozohrejeme olej a osmažíme na ňom cibuľu. Pridáme bobkový list, korenie a krátko opražíme. Z múky ktorú pridáme k ostatným ingredienciám spravíme svetlú zápražku, prisypeme cukor, prilejeme paradajkový pretlak. Necháme prehriať a vyberieme korenie . Dochutíme škoricou poprípade citrónom.
10000 položky
Tabuľka dát
- Alergény
- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
- Tagy
- Hovädzie