Bravčová krkovička s hríbami
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Sušené hríby
Bravčová krkovička
Cibuľa
Cesnak
Olej
Soľ
Celé čierne korenie
Hríbové korenie
Bazalka
Postup:
Hríby namočíme na pár hodín do vody aby zmäkli. Najprv si urobíme zmes na potretie krkovičky. Nasekáme polovicu hríbov na drobné kúsky, pridáme cesnak bazalku, hríbové korenie, soľ a olej. Poriadne túto zmes premiešame a potrieme ňou krkovičku, ktorú sme si poukladali na pekáč. Cibuľu a cesnak si očistíme a rozkrojíme na štvrtinky. Vložíme ku krkovičke a podlejeme vodou. Na záver pridáme celé korenie. Zakryté mäso pečieme pri 180-200 stupňoch asi hodinu a pól. Potom ho vyberieme a výpek si prelejeme na panvicu ku ktorému pridáme zvyšok hríbov a necháme zovrieť.
10000 položky