Slovenčina
Objednávky nad 25€ - doprava ZADARMO!

Bravčová krkovička s hríbami

3,50 €
S DPH
Množstvo

Ingrediencie: 

Sušené hríby 

Bravčová krkovička 

Cibuľa 

Cesnak 

Olej 

Soľ 

Celé čierne korenie 

Hríbové korenie 

Bazalka 

Postup: 

Hríby namočíme na pár hodín do vody aby zmäkli. Najprv si urobíme zmes na potretie krkovičky. Nasekáme polovicu hríbov na drobné kúsky, pridáme cesnak bazalku, hríbové korenie, soľ a olej. Poriadne túto zmes premiešame a potrieme ňou krkovičku, ktorú sme si poukladali na pekáč. Cibuľu a cesnak si očistíme a rozkrojíme na štvrtinky. Vložíme ku krkovičke a podlejeme vodou. Na záver pridáme celé korenie. Zakryté mäso pečieme pri 180-200 stupňoch asi hodinu a pól. Potom ho vyberieme a výpek si prelejeme na panvicu ku ktorému pridáme zvyšok hríbov a necháme zovrieť. 

10000 položky