Plnené vyprážané kuracie prsia s nivou a špenátom
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Kuracie prsia
Špenát
Niva
Cesnak
Olej
Mleté čierne korenie
Mletá červená paprika
Postup:
Špenát očistíme, umyjeme a osušíme. Cesnak ošúpeme a najemno nasekáme. V panvici rozohrejeme olej a krátko na ňom opečieme cesnak. Pridáme špenát ochutíme soľou a čiernym korením. Podusíme 2 až 3 minúty a odstavíme. Kuracie prsia umyjeme, osušíme, pripravíme si z nich rezne, ktoré jemne naklepeme. Ochutíme soľou, korením a červenou paprikou. Syr rozdrobíme do špenátu, premiešame a zmes rozložíme na jednu stranu rezňa. Potom druhú preložíme a zabezpečíme špáradlami. V panvici rozohrejeme olej. Mäso obalíme v trojobale a dáme vyprážať
10000 položky
Tabuľka dát
- Alergény
- Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Vajcia a výrobky z nich