Restovaná kuracia pečeň, tarhoňa, kyslé uhorky
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Kuracia pečeň
Olej
Cibuľa
Cesnak
Mletá červená paprika
Rasca
Čierne korenie
Majorán
Soľ
Postup:
Kuraciu pečeň umyjeme, osušíme a odblaníme. Nakrájame na menšie kúsky. Dusiť môžeme aj celé kusy. Záleží, ako nám chutí. Cibuľu nakrájame nadrobno. Pripravíme si väčšiu panvicu s prikrývkou. Na oleji orestujeme cibuľu do sklovita. Pridáme pečeň, zasypeme mletou červenou paprikou. Okoreníme. Solíme až nakoniec. Pečeň opečieme, aby sa zatiahla. Prikryjeme ju a dusíme cca 5 minút. Pečeň pustí vlastnú šťavu. Panvicu odkryjeme, pridáme roztlačený cesnak a sušený majorán. Ak je potrebné, podlejeme trochou vody. Restujeme do zmäknutia.
9997 položky
Tabuľka dát
- Alergény
- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich