Bravčový perkelt (130g) s haluškami, kyslé uhorky
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Bravčové pliecko
Soľ
Rasca mletá
Čierne korenie
Červená paprika
Cibuľa
Masť
Hladká múka
Smotana na varenie
Voda
Postup:
Bravčové mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Na masti opražíme cibuľu pridáme mäso ktoré opečieme do biela. Pridáme soľ, korenie, papriku, rascu a necháme dusiť. Podľa potreby podlejeme horúcou vodou. V smotane rozmiešame hladkú múku a zlejeme chvílku necháme variť. Na halušky budeme potrebovať hladkú múku s vodou dosolíme a uvaríme.
9993 položky
Tabuľka dát
- Alergény
- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Vajcia a výrobky z nich