Slovenčina
Objednávky nad 25€ - doprava ZADARMO!

Bravčový perkelt (130g) s haluškami, kyslé uhorky

3,50 €
S DPH
Množstvo

Ingrediencie: 

Bravčové pliecko 

Soľ 

Rasca mletá 

Čierne korenie 

Červená paprika 

Cibuľa 

Masť 

Hladká múka 

Smotana na varenie 

Voda 

Postup: 

Bravčové mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Na masti opražíme cibuľu pridáme mäso ktoré opečieme do biela. Pridáme soľ, korenie, papriku, rascu a necháme dusiť. Podľa potreby podlejeme horúcou vodou. V smotane rozmiešame hladkú múku a zlejeme chvílku necháme variť. Na halušky budeme potrebovať hladkú múku s vodou dosolíme  a uvaríme. 

9993 položky

Tabuľka dát

Alergény
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Vajcia a výrobky z nich