Černohorský bravčový rezeň(130g), hranolky/ryža, kapustový šalát
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Bravčové karé
Zemiaky
Vajce
Cesnak
Cibuľa
Hladká múka
Soľ
Mleté čierne korenie
Mletý kmín
Majorán
Olej
Mlieko
Maslo
Postup:
Mäso si nakrájame na plátky a zľahka preklepeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu a cesnak rozmixujeme s jedným vajíčkom. Zemiaky nastrúhame na jemno pridáme rozmixovanú cibuľu s cesnakom, vajíčko, múku a podľa chuti koreniny. Všetko spolu premiešame. Rezne obalíme v hladkej múke a následne v zemiakovom cestíčku a vyprážame. Ošúpane a nakrájané zemiaky umyjeme a pridáme do osolenej vody a varíme. Uvarené zemiaky roztlačíme pridáme mlieko a maslo. Zemiaky vymiešame na hladkú kašu.
100 položky
Tabuľka dát
- Alergény
- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Vajcia a výrobky z nich