Španielske vtáčky (130g), ryža, kyslé uhorky
3,50 €
S DPH
Ingrediencie:
Bravčové stehno
Vajce
Mrkva
Slanina
Kyslá uhorka
Olej
Soľ
Mleté čierne korenie
Hladká múka
Horčica
Postup:
Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Pripravíme si mrkvu, slaninu, kyslé uhorky a cibuľu. Mäso naklepeme osolíme a okoreníme potrieme trochu horčicou a do stredu kaýdého plátku umiestnime vajce, mrkvu, slaninu a kyslú uhorku. Pomocou špáradie ich spojime. Obalíme v hladkej múke a tieto závitky dáme do hrnca kde sme si orestovali cibuľu a opečnieme z každej strany. Podlejeme vodou a osolíme necháme dusiť. Nakoniec zahustíme hladkou múkou.
9990 položky
Tabuľka dát
- Alergény
- Horčica a výrobky z nej
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Vajcia a výrobky z nich - Tagy
- Bravčové