Slovenčina
Objednávky nad 25€ - doprava ZADARMO!

Francúzska cibuľová polievka

1,00 €
S DPH
Množstvo

Ingrediencie: 

Cibuľa 

Hladká múka 

Masť 

Kryštálový cukor 

Vývar 

Olej 

Čierne korenie 

Soľ 

Postup: 

Všetku cibuľu si nakrájame na polcentimetrové kolieska a len polovicu z nej vložíme do rozpálenej masti. Cibuľu pravidelne miešame, aby sa nám rozpadla na kolieska a smažíme do zlatohneda. Keď je cibuľa zlatohnedá, až sa začína pripekať, pridáme k nej druhú polovicu cibule. To nám spôsobí to, že v polievke budeme mať 2 rôzne chutné konzistencie cibule. Keď cibuľa zmäkne, pridáme do nej kryštálový cukor a necháme rozpustiť. Potom k cibuli pridáme hladkú múku a poriadne zamiešame. Keď nám múka pohltí väčšinu maste, prilejeme tretinu slepačieho vývaru, aby cibuľa neprihorela. Keď sa nám v hrnci vytvorí z toho všetkého masa, prilejeme zvyšok slepačieho vývaru, okoreníme, osolíme a necháme vrieť cca 20 minút.

9996 položky

Tabuľka dát

Alergény
Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy
Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Tagy
Polievky