Hovädzí vývar s rezancami
1,00 €
S DPH
Ingrediencie:
Hovädzie kosti
Cibuľa
Mrkva
Petržlen
Zeler
Soľ
Čierne korenie
Nové korenie
Čierne korenie (guličkové)
Bobkový list
Petržlenová vňať
Postup:
Hovädzie kosti umyjeme a vložíme do osolenej vody a necháme povariť. Pridáme koreňovú zeleninu spolu s korením a spoločne všetko varíme až kým zelenina nezmäkne. Po zmäknutí vyberieme kosti spolu so zeleninou a korením. Z kostí oberieme mäso nakrájame ho tak isto aj zeleninu a vložíme späť do vývaru. Privedieme do varu a necháme dôjsť. Na koniec pridáme uvarené rezance.
9885 položky
2020-09-19
Tabuľka dát
- Alergény
- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut) a výrobky z nich
Zeler a výrobky z neho - Tagy
- Polievky